Home / Klarenbeek / Onderzoek naar glasvezel buitengebied Klarenbeek

Onderzoek naar glasvezel buitengebied Klarenbeek

KLARENBEEK – In Klarenbeek wordt nagedacht over de aanleg van glasvezel in het buitengebied. Klarenbeeks Belang wil in de komende tijd contact leggen met de gemeenten Apeldoorn en Voorst, om te kijken wat er gedaan kan worden om het proces te versnellen.

Het bestuur heeft vernomen dat beide gemeente inmiddels een convenant getekend hebben met de marktpartijen: 40.000 adressen in het buitengebied op de Veluwe kunnen volgens het artikel in 2018 glasvezel hebben. Een voorwaarde is dat elk gebied van circa 3000 aansluitingen minimaal 50 procent van de mensen meedoet. Samen met de betrokken inwoners zal gekeken worden hoe het bestuur een voor-inventarisatie kunnen houden. Wie belangstelling heeft of hier een actieve rol in wil spelen is van harte op het spreekuur. Ook kan men dit aangeven via e-mail: info@klarenbeeksbelang.nl.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.