Home / Dieren / Komend weekend heerlijk zomers IJsselfeest in Dieren

Komend weekend heerlijk zomers IJsselfeest in Dieren

DIEREN – Op 19 en 20 augustus vindt het IJsselfeest in Dieren weer plaats. Zowel op vrijdag- als op zaterdagavond is iedereen vanaf 20.00 uur welkom aan de Veerstoep aan de IJssel voor het grootste, gezelligste en gratis toegankelijke evenement van Dieren.

Op vrijdagavond zijn de mannen van 0313EVENTS er weer. Dit lokale project heeft dit jaar een gastoptreden van DJ Jelmer en samen zorgen ze de hele avond voor een mix tussen Pret en Sweeet. Deze avond worden er diverse stijlen gedraaid en zijn er op het podium veel visuals en special effects te zien.

Op zaterdagavond staat de twaalfkoppige feestband Glamourama vanaf 20.00 uur klaar. Deze vrolijke band met een repertoire met hoog meezinggehalte, medleys en de wat foutere feestnummers, zorgt ervoor dat het publiek snel met ze mee zal doen. De mannen van 0313EVENTS sluiten deze avond af met de beste beats onder de naam Sweeet.

Zeven horecaondernemers uit Dieren en omgeving hebben de koppen bij elkaar gestoken om ervoor te zorgen dat het IJsselfeest Dieren – voorheen Zomerfeest aan de IJssel – ook in 2016 doorgaat. Het programma bestaat dit jaar uit twee avonden, één podium en ouderwetse gezelligheid waarbij alle (oud)Dierenaren elkaar weer ontmoeten, drankje drinken en dansje wagen. De schitterende locatie aan de boorden van de rivier zorgen voor een perfecte entourage voor een mooi feest.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.