Home / Dieren / De laatste Rhedense Fiets4daagse wordt een mooie

De laatste Rhedense Fiets4daagse wordt een mooie

DIEREN – Een dagje lekker meefietsen of alle vier de dagen er op uit op de fiets? Dit jaar is de 20e Rhedense Fietsvierdaagse! De laatste ook, helaas. De organisatie ziet geen kans meer het hoogwaardige evenement in de toekomst door te laten gaan. De laatste mogelijkheid dus om te genieten van dit mooie evenement.

De routes zijn ook dit jaar weer prachtig langs de IJssel, over de Veluwe en door de bossen en karakteristieke dorpen in de Achterhoek. Doe mee met het gezin, individueel of samen, met of zonder (klein)kinderen.
Vanaf woensdag 17 augustus is de start dagelijks bij Grand Café Theothorne in Dieren. Daar is ook de finish. Deelnemers kunnen per dag kiezen uit routes van 30, 50 en 80 kilometer. De keuze is vrij; je kan per dag bepalen welke afstand je wilt fietsen.
"Ook de laatste editie houden we op verzoek van onze trouwe fietsers de basis van de routes hetzelfde", legt Bas Geerdink als voorzitter van de organiserende stichting uit. "Onderweg is er veel te bekijken en te beleven. Iedere dag worden de fietsers bij vertrek in Grand Café Theothorne, op de afstapplaatsen en bijzonderheden van de dag attent gemaakt. De meeste bezienswaardigheden zijn gratis te bezichtigen, bij andere krijg je als fietser korting. "
Naast lekker actief zijn op de fiets en genieten van de prachtige omgeving is lekker ontspannen belangrijk. Na afloop van de dagelijkse fietstochten wacht het terras in Theothorne, waar de organisatie van de RF4d voor muzikaal vertier zorgt.

Deelnemers kunnen niet alleen flexibel bepalen of ze 1, 2, 3 of 4 dagen meefietsen. Ook de afstand die ze willen fietsen kan per dag worden bepaald. Bij de start geef je dit aan en krijg je de routebeschrijving voor de 30, 50 of 80 kilometer route. En wieonderweg de afstand wil verkorten of vergroten kan dat doen, want je kunt altijd verder fietsen op de pijlen. Alle routes zijn namelijk volledig uitgepijld.

www.fiets4daagserheden.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.