Home / Dieren / Team Zomer in Gelderland Dieren bedankt sponsors

Team Zomer in Gelderland Dieren bedankt sponsors

DIEREN – Het team en de ‘hulptroepen’ van Zomer in Dieren, willen de inwoners van het dorp bedanken voor hun komst en spontane hulp die men geboden heeft woensdag 3 augustus. "Zonder hun hulp was het beslist een minder groot succes geweest", aldus coach en initiatiefneemster Josina Schurink.

"Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag, waar we met z’n allen voor onze goede doelen Madierodam en de Activitieiten Commissie’s van de vier locatie’s van Attent het mooie bedrag van € 1.136,87 bij elkaar gespeeld hebben."
Daarna volgt een lange lijst van bedrijven en instanties die hebben bijgedragen aan het slagen van het evenement. Te lang om hier af te drukken, maar ze mogen er allemaal van uitgaan dat Team Dieren van Zomer in GLD ze zeer dankbaar is voor hun steun en bijdragen.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.