Home / Dieren / Dader overval Hema Dieren gepakt in Groningen

Dader overval Hema Dieren gepakt in Groningen

DIEREN – Op dinsdagmiddag 9 augustus heeft een man de Hema in Dieren overvallen. Bij de overval raakte niemand gewond. De politie is een onderzoek gestart en dat leidde woensdagavond al tot een arrestatie van een 25-jarige man uit Veelerveen in Groningen. Die had even daarvoor in Bad Nieuweschans een supermarkt overvallen.

Na een Burgernet-oproep, werd hij gezien in de trein bij Winschoten en werd daar aangehouden. Hij is ook verdachte van overvallen in Nijmegen, Assen en Amersfoort.

Terug naar de overval in Dieren. Rond 16.45 uur kwam de dader die dinsdag de Hema-winkel aan het Callunaplein binnen. Nadat hij even in de zaak had rondgelopen, liep hij naar de kassa. Daar bedreigde hij de kassamedewerkster met een steekvoorwerp en dwong hij haar geld af te geven. De man ging er vervolgens met een geldbedrag vandoor, in de richting van de pizzeria.
Ook in Dieren werd Burgernet ingezet en werd gezocht naar een ‘Jonge man van rond de 20 jaar met een licht getint uiterlijk. Hij had een slank postuur en zwart haar dat was opgeschoren aan de zijkanten. De dader droeg lichte kleding (mogelijk grijs) en donkere schoenen.’ Een dag later liep hij dus na een nieuwe overval tegen de lamp. – foto: Wencel Maresch
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.