Home / Velp / Weer een bruidspaar op Biljoen

Weer een bruidspaar op Biljoen

VELP – Het vorige huwelijk op kasteel Biljoen werd groots gevierd met ‘de bloem van de Nederlandse adel en van de advocatuur’, schreef een regionale krant 57 jaar geleden over het huwelijksfeest van de toenmalige zoon des huizes mr. Johan Lüps en jonkvrouwe Albertine de Block van Scheltinga. Afgelopen zaterdag was er weer een prachtig huwelijksfeest op dit Velpse kasteel. Hoewel de huidige bewoners niet van adel zijn, was de bijeenkomst misschien wel net zo sprookjesachtig als in 1959. Vol respect voor de kwetsbaarheid van de beroemde stuczaal aanschouwden tientallen familieleden en vrienden ‘uit de hele wereld’ de huwelijksvoltrekking van de dochter des huizes Mila Heersink met Jesse Dovich. Aansluitend vertrok het gezelschap naar Kasteel Engelenburg in Brummen om het feest op stijlvolle wijze voort te zetten.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.