Home / Beekbergen / Nog twee Avondmarkten

Nog twee Avondmarkten

BEEKBERGEN – Bar en boos was het weer, vorige week tijdens de Veluwse Avondmarkt in Beekbergen. Regen en amper 15 graden. Toch waren vrijwel alle standhouders present en slenterden er, verscholen onder paraplus, nog heel wat mensen rond in de straten rond de monumentale kerk van het dorp. Ook deze dame, in klederdracht en met een bos stro op de rug, had de plu er bij opgestoken. "Moet je nou een foto van mij maken?", vroeg ze zich af. "Het mooie is er bij mij wel af hoor", voegde ze er met de nodige zelfspot aan toe. En opgewekt babbelend tegen iedereen die ze verder tegenkwam, vervolgde ze haar weg over de markt. "Dat bietje regen, mij deert het niet", voegde ze er nog aan toe.
Wie nog een bezoekje aan de Veluwse Avondmarkt in Beekbergen wil brengen, heeft nog twee kansen, op de donderdagen 18 en 25 augustus, van 18.00 tot 21.15 uur. – foto: Wencel Maresch

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.