Home / Dieren / Opnieuw auto in Dieren aangestoken

Opnieuw auto in Dieren aangestoken

DIEREN – Opnieuw heeft er in de nacht van zaterdag op zondag een geparkeerde in brand gestaan in Dieren. Begin deze maand gingen er ook al twee in vlammen op. Ook dit keer is de brand aangestoken met een aanmaakblokje.

De brand aan de Surinkhof werd rond 03.45 uur ontdekt door de eigenaar van de bedrijfswagen. De brand woedde bij het voorwiel aan de bestuurderskant. Hij heeft met een brandblusser het vuur weten te doven, waardoor de schade beperkt is gebleven. De brandweer kwam ter plaatse en heeft nageblust.

Al gauw werd er een aanmaakblokje gevonden bij het wiel. Hiermee is de brand aangestoken. Begin deze maand gingen er twee auto’s in vlammen op aan de Henri Viottastraat in Dieren. Ook toen werd er een aanmaakblokje gevonden. – foto: Roland Heitink

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.