Home / Dieren / Oranjerie viert lustrum met feest in het Carolinapark

Oranjerie viert lustrum met feest in het Carolinapark

DIEREN – Op zondag 28 aug organiseert de Oranjerie petit café te Dieren een feestelijke muzikale middag in het Carolinapark, waar de Oranjerie is gevestigd. Het feest duurt van 12.00 tot 19.00 uur en de entree is gratis.

Er zal live muziek zijn van Fanfare Exelsior, De Pubi’s en als afsluiter Guus Tangelder. Ook zullen er diverse kinderactiviteiten plaatsvinden en is er een ruim aanbod van eten en drinken. Een gezellige markt mag natuurlijk ook niet ontbreken. Daar zijn nog kramen voor te huur. Interesse, neem dan contact op met: 0313-450239.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.