Home / Doesburg / Waterpolo reünie 85-jarige DWV Doesburg

Waterpolo reünie 85-jarige DWV Doesburg

DOESBURG – Het is 85 jaar geleden dat de Doesburgse Watersport Vereniging DWV werd opgericht. Vanaf dat moment werd er waterpolo gespeeld in het koude water van de IJssel. Zoals bekend doen ze dat tegenwoordig in het verwarmde water van het overdekte bad Den Helder in Doesburg.

Om alle herinneringen op te halen, maar ook om weer even een balletje te gooien, houdt DWV op zaterdag 20 augustus een waterpoloreünie in het IJsselwater van de Turfhaven in Doesburg. Om 14.00 uur worden de dames in de gelegenheid gesteld hun vaardigheden van het waterpolo te laten zien. Inschrijven om 13.30 uur. Om 15.00 uur is het de beurt aan de mannen. Oud leden, huidige leden, nieuwsgierige en belangstellende mensen zijn van harte welkom. Vanaf 16.00 uur is er een drankje op de kade.
Deze reünie wordt mogelijk gemaakt door de Gemeente Doesburg, Alfun Events & Catering, Viking Adventure Sports, Heel Metaal, het Rode Kruis en de vele vrijwilligers. Voor informatie zijn Henkjan Kets, 06-37355174, en Paul Hamer, 06-53543129, bereikbaar. Zie ook op Facebook: Waterpoloreünie DWV Doesburg.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.