Home / Velp / Picknick bij de Zonnebloem in Velp

Picknick bij de Zonnebloem in Velp

VELP – De Zonnebloem, Afdeling Velp/Rozendaal, heeft verspreid over het jaar 2016 diverse activiteiten voor haar gasten gepland. Eind juli stond de picknick op het programma. Bewust is er gekozen voor de zondag, omdat dit voor veel ouderen toch een enigszins saaie dag is. Dit werd door de gasten ook zeer op prijs gesteld.

De picknick vond plaats op Sportpark Overhagen in de kantine van Korfbalclub SIOS’61. En de weergoden waren hen goed gezind. Het was een met zon overgoten middag en een zeer hoge temperatuur, met gevolg dat de picknick binnen werd gehouden. Om 13.00 uur werden de 30 gasten verwelkomd met een drankje, waarna zij konden plaatsnemen aan tafels, rijkelijk gedekt met heerlijk belegde broodjes, koffie, thee, frisdrank en vers fruit en afgesloten met ijs met slagroom, waarna de gasten met een zeer voldaan gevoel huiswaarts keerden.

Voor het begeleiden van de activiteiten en het bezoeken van gasten, is de afdeling van de Zonnebloem op zoek naar vrijwilligers. Wilt u zich hiervoor inzetten, neem dan voor meer informatie of een oriënterend gesprek contact op met één van de dames van onze sectie Bezoekwerk via telefoonnummer: 026- 3643292 of 026-3641264.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.