Home / Regio / Paul Roescher viert jubileum met prijsvraag

Paul Roescher viert jubileum met prijsvraag

REGIO – Ze worden steeds zeldzamer; prijsvragen die echt spraakmakend zijn. De Jubileumprijsvraag van het 45 jaar oud geworden familiebedrijf Paul Roescher is er zo één. De winnaar van de hoofdprijs mag een eigen Paul Roescher keuken ontwerpen, ter waarde van € 7.000,-!

Naast de winactie viert de woonproductengigant met Megastores in Rijssen en Apeldoorn zijn verjaardag ook met de kopende klanten. Als traktatie wordt het eenvoudige Paul Roescher concept (lagere prijzen dan waar ook en geen korting achteraf) aangevuld met unieke jubileumacties. Paul Roescher noemt het ‘de meest interessante acties sinds 1971’. Het kon wel eens druk worden in Rijssen en Apeldoorn.

Meedoen aan de prijsvraag kan eenvoudig via een bezoek aan de website van Paul Roescher. De jubilaris nodigt wie geen toegang tot internet heeft uit om de prijsvraag in één van de winkels te komen maken. "Daar staat dan een kopje koffie en zelfgebakken taart van onze huiskok voor ze klaar", aldus de organisatie. Op de prijsvraagpagina staat ook vermeld wat degene wint die net niét de keuken heeft gewonnen. Zo mag de winnaar van de tweede prijs een Paul Roescher schuifdeurkast ter waarde van € 995,- samenstellen.

In 1971 startte Paul Roescher zijn onderneming vanuit een kippenschuur. Het assortiment bestond de eerste jaren uit keukens, badkamers en tegels, maar is in de loop van de 45-jarige geschiedenis flink uitgebreid. Inmiddels vindt de klant alles om een woning compleet in te richten onder één dak, inclusief zeer grote assortimenten vloeren, haarden en schuifdeurkasten.

Met een speciale Jubileumkrant vestigt Paul Roescher de aandacht op de vele acties en nieuwe producten. Dankzij de grote oplage van de krant viert een groot publiek het feest mee. Wie de Jubileumkrant heeft gemist kan deze downloaden via de bedrijfswebsite. Onder de acties is ook een groot aantal innovaties te vinden. Dit zijn de nieuwste producten en ontwikkelingen op de markt, die voor een introductieprijs worden aangeboden.

De Jubileumprijsvraag is te vinden op: www.paulroescher.nl/win-een-keuken.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.