Home / Spankeren / Inzameling voor Kerkenmarkt in Spankeren

Inzameling voor Kerkenmarkt in Spankeren

SPANKEREN – Zaterdag is er een inzameling van gebruikte spullen voor de Kerkenmarkt 2016 te Spankeren. De Protestante kerk Spankeren, Laag-Soeren en Dieren Noord-Oost wil graag bruikbare spullen hebben voor de Kerkenmarkt die wordt gehouden op 17 september.

Deze gezellige markt is een belangrijk evenement voor de kerk. Met de opbrengst van de markt wordt het plaatselijk kerkelijk werk gesteund.

Een belangrijk onderdeel van de Kerkenmarkt is de rommelmarkt, waarvoor weer veel spullen benodigd zijn. De spullen moeten wel van een bruikbare en verkoopbare kwaliteit zijn. Grote meubels, bedden, beeldbuistelevisies, computer beeldbuismonitoren en dergelijke kunnen helaas niet worden geaccepteerd. De bruikbare spullen kunnen op zaterdag 13 augustus tussen 10.00 uur en 12.00 uur worden ingeleverd bij de familie Geerligs aan de Kerkweg 25 te Spankeren of bij de Kerk in Laag-Soeren. Ook mensen die willen meehelpen met de Kerkenmarkt zijn van harte welkom.
Voor informatie over de inzameling: Casper Eikelenboom, tel. (0313) 42 73 81 (na 20.00 uur) of via email c.f.eikelenboom@hetnet.nl foto: Berry Eskes

Lees ook

Samen denken over kanaalzone

SPANKEREN – Paul Keulen, stagiair van GWW Ingenieurs in Dieren, doet onderzoek naar participatie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.