Home / Laag-Soeren / Open dagen Challa Gladiolen in Laag-Soeren

Open dagen Challa Gladiolen in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Challa Gladiolen houdt op 13 en 14 augustus van 11.00 tot 17.00 uur open dagen op haar gladiolenveld aan de Jut van Breukelerwaardlaan 6 in Laag-Soeren. Hermien Challa nodigt iedereen uit een kijkje te komen nemen op het gladiolenfestival.

Tijdens de open dagen is het veredelingsveld opengesteld en mogen bezoekers zelf boeketten samenstellen. Daarnaast worden interessante lezingen gegeven, hiervoor kan men de website raadplegen. Onder de oude eiken is een theetuin ingericht. De entree is gratis.

www.challagladiolen.nl
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.