Home / Drempt / Informatieavond Zomer in Gelderland Drempt

Informatieavond Zomer in Gelderland Drempt

DREMPT – Donderdag 11 augustus organiseert Team Drempt van Zomer in Gelderland een informatieavond voor alle geïnteresseerden en betrokkenen. De informatieavond vindt plaats om 20.30 uur in Dorpshuis Drempt, Kerkstraat 89.

Op 18 augustus strijkt het circus rondom Zomer in Gelderland neer in Drempt. Zomer in GLD is al seizoenen lang een programma van Omroep Gelderland waarin plaatsen uit de provincie strijden om het predicaat het mooiste dorp van Gelderland.
Om Drempt het mooiste dorp van Gelderland te maken, zijn vele handen nodig voor uiteenlopende werkzaamheden. Graag wil het team iedereen goed informeren en daarom wordt op donderdag 11 augustus een informatieavond georganiseerd. Tijdens deze avond wordt het programma Zomer in GLD gepresenteerd en kun je je opgeven als vrijwilliger. Uiteraard kunnen er ook vragen gesteld worden en komen we alvast in de stemming om van 18 augustus een onvergetelijke dag te maken.
 

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.