Home / Eerbeek / Bomen over bomen met IVN-Eerbeek

Bomen over bomen met IVN-Eerbeek

EERBEEK – Om de natuur te beleven, kun je soms dicht bij huis blijven en zelfs in de bebouwde kom. Dat wil IVN-Eerbeek e.o. laten zien in haar eerstkomende natuurexcursie, waarin bomen centraal staan. Onder de titel ‘Bomen over bomen in de bebouwde kom’, vindt deze excursie plaats op zondag 14 augustus.

Natuurgidsen van IVN vertrekken om 14.00 uur vanaf de parkeerplaats bij café De Korenmolen aan de Kanaalweg in Eerbeek, voor een excursie langs tal van bomen in of net buiten de bebouwde kom van Eerbeek. Zij laten zien dat er tientallen verschillende soorten bomen langs wegen en plantsoenen staan, waaronder vele met een opmerkelijk verhaal.

De natuurwandeling duurt anderhalf tot twee uur en gaat bij alle weersomstandigheden door. Aanmelden vooraf is niet nodig. Ook kinderen zijn welkom. Zoals gebruikelijk zijn ook aan deze excursie geen kosten verbonden, maar een vrijwillige bijdrage na afloop voor het IVN-werk is zeer welkom. Meer informatie is verkrijgbaar bij de eerste gids: Herman Heskamp, tel. 06-16862394.

afdeling.ivn.nl/afdeling/eerbeek-eo
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.