Home / Velp / Muziek en circus op laatste Velleper Donderdag

Muziek en circus op laatste Velleper Donderdag

VELP – Donderdag 11 augustus wordt alweer de laatste Velleper Donderdag van dit jaar gehouden. Het wordt een geweldige muzikale afsluiter, met onder meer Amy Winehouse look-a-like Merante van Amersfoort. Zij treedt vanaf 14.00 uur ieder uur op tot en met 17.00 uur. De optredens vinden plaats op een podium in de Parkstraat.

Op het programma staan naast de optredens van Merante van Amersfoort als Amy Winehouse, de band Juicy ’n Bluesy en een modeshow van Sifra Mode, Jackie’s Lingerie en Ami Kappers. Ieder uur wordt het programma herhaald, zodat veel bezoekers de shows kunnen zien. ’s Avonds is er een open podium. Aangemeld zijn al Smartlappenkoor De Liemers, Machabelle en Evy Matser. Het belooft dus een bijzondere dag te worden met voor een ieder wat wils.

Merante Tamar van Amersfoort werd bekend als winnaar van de populaire tv-talentenjacht My Naam is… Sindsdien treedt ze, als vertolkster van Amy Winehouse en ook Lady Gaga, over de hele wereld op. Deze intrigerende look-a-like stelt een fascinerende verpersoonlijking van Amy Winehouse. Ze ziet eruit als Amy, zingt als Amy, beweegt als Amy en creëert verbazingwekkende outfits.

Naast de kerk in de Emmastraat strijken donderdag circusartiesten neer. Zij zorgen voor een mengeling van shows, workshops met kinderen en optredens door het hele centrum. Kinderen kunnen samen met de artiesten circusactiviteiten doen, zoals jongleren, koord lopen, hoela hoepen, etc. Om 14.00, 16.00 en 19.00 uur is er show waar de artiesten hun kunsten laten zien. Tussen 13.00 en 19.00 uur zijn er her en der jonglerende artiesten op stelten, goochelaars en ballonvouwers zijn te zien. Zoals iedere week is er tegenover de kerk in de Emmastraat ook weer een kinderplein. Deze week kunnen kinderen zich daar ook laten schminken.
Boekenmarkt
Een extraatje op deze finaledag is een ingelaste boekenmarkt op de Overtuin. Meer dan tien kramen worden met boeken met de meest uiteenlopende titels gevuld. Terug is Velp is de kistjesman. Deze bijzondere persoonlijkheid presenteert een uit allemaal kistjes bestaande wand.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.