Home / Hall / Samen eten in de Wheme te Hall

Samen eten in de Wheme te Hall

HALL – Samen eten aan een gezellig gedekte tafel, een lekkere gezonde maaltijd én er even uit zijn en andere mensen ontmoeten? Stichting Welzijn Brummen organiseert dit op 25 augustus, in samenwerking met enthousiaste vrijwilligers voor inwoners van de gemeente. Samen eten vindt plaats in de Wheme te Hall, van 17.00 uur tot ongeveer 19.00 uur. Deelnemen kost € 8,75 p.p. ( exclusief dranken). Het menu bestaat uit:
pomodoriesoep, gebakken schnitzel, rozeval aardappels uit de oven, worteltjes en doperwten, groene salade en als dessert chocoladevla met slagroom. Wie graag thuis opgehaald wil worden kan dit tot en met 18 augustus doorgeven aan mevrouw Groot Boerle, op: 0313-654205. Na deze datum is opgeven niet meer mogelijk.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.