Home / De Steeg / Programma De Boecop tijdens de ICCCR dagen

Programma De Boecop tijdens de ICCCR dagen

DE STEEG – Tijdens het Citroën evenement ICCCR2016 van 11 augustus tot en met 14 augustus op Landgoed Middachten in De Steeg, zal De Boecop – de voormalige RK kerk en pastorie in De Steeg – een mooi programma presenteren op vrijdag en zaterdag. Op het programma staan workshops, kinderactiviteiten, ontspanningsactiviteiten en op zondag een Croissant Concert.

De Huiskamer van het dorp, in de pastorie, zal dagelijks geopend zijn van 10.00 tot 18.00 uur, voor een drankje, met uitzicht vanaf het terras op de veelal bijzondere (oldtimer) Citroëns die veelvuldig voorbij zullen komen.

Op vrijdag en zaterdag beginnen de Boecop de dag om 10.00 uur met heerlijke ontspannende activiteiten zoals yoga en zhineng qigong, met tegelijkertijd kinderactiviteiten, zoals voorlezen en het beschilderen van houten Citroëns. Ook kan men deelnemen aan een schminkworkshop. Vanaf 14.00 uur zijn er kunst- en dansworkshops, kunnen kinderen geschminkt worden en glitter tatoeages krijgen van o.a. diverse Citroëns. Daarnaast vinden er klankconcerten plaats.
Op zondagmorgen, vanaf 11.00 uur is het Croissant Concert. Hierbij kan de bezoeker genieten van live muziek, onder het genot van een drankje en croissant met wat lekkers erbij.

Van 11 augustus tot 11 september is een tentoonstelling van Irene Verdoorn te bezichtigen in De Boecop, van prachtige, bijna tastbare, engelen. Zelf noemt de kunstenares haar portretten ‘Aarde Engelen’. Wezens die een stille aanwezigheid verbeelden, uit een oneindige, omvattende tijd. Haar werken zijn te bekijken tijdens het ICCCR-weekend en vervolgens tijdens openingstijden van De Boecop en elke zondagmiddag t/m de Open Monumentendag op 11 september, telkens van 12.00 tot 17.00 uur. De kunstenares zal iedere zondagmiddag aanwezig zijn.

www.angelintheroom.com / www.facebook.com/deboecop
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.