Home / Dieren / Win een fiets met kassabon-actie Winkelcentrum Dieren

Win een fiets met kassabon-actie Winkelcentrum Dieren

DIEREN – Het Winkelcentrum Dieren laat de twintigste editie van de Rhedense Fiets4daagse niet ongemerkt aan haar klanten voorbij gaan en komt met een mooie actie. Met ingeleverde kassabonnen van aankopen in het centrum van Dieren, in de week van 15 tot en met 20 augustus, is het mogelijk een fraaie Gazellefiets te winnen.

Koninklijke Gazelle heeft een mooie damesfiets beschikbaar gesteld, die het Winkelcentrum Dieren kan verloten onder het winkelend publiek. Wie kans wil maken op deze fiets, type Orange C7 bright aluminium, kan de kassabonnen van aankopen gedurende de Fiets4daagseweek inleveren in de daarvoor bestemde bussen bij de deelnemende winkels. Dit kan van maandag 15 augustus tot en met zaterdag 20 augustus 15.00 uur.

Zaterdag 20 augustus wordt het om 16.00 uur spannend, want dan wordt in Theothorne , de start- en finishlocatie van de Rhedense Fiets4daagse, bekendgemaakt wie de gelukkige winnaar is van deze Gazellefiets. Uit alle ingeleverde bonnen wordt één winnaar getrokken.
Winkelcentrum Dieren vindt het super dat de Koninklijke Gazelle in Dieren deze fiets beschikbaar heeft gesteld.

De spelregels op een rijtje: de kassabon moet op de achterzijde worden voorzien van naam, adres, woonplaats en telefoonnummer; Alle winkeliers in het centrum van Dieren doen mee aan deze actie; Er geldt geen minimumbedrag op de kassabon; Meerdere kassabonnen inleveren is mogelijk; de trekking vindt plaats op zaterdag 20 augustus om 16.00 uur in Theothorne te Dieren.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.