Home / De Steeg / Gratis toegang ICCCR2016 voor inwoners De Steeg en Ellecom

Gratis toegang ICCCR2016 voor inwoners De Steeg en Ellecom

DE STEEG – Op donderdag 11 augustus zijn de inwoners van De Steeg en Ellecom vanaf 16.00 uur welkom op de ICCCR2016, de vierjaarlijkse World Meeting voor Citroën-liefhebbers. De toegang is dan voor hen gratis. Dagkaarten kosten normaal € 25,- per persoon.

Het evenemententerrein, de kampeerplaatsen en het Landgoed Middachten zijn dan vrij toegankelijk. Inwoners van Ellecom en De Steeg melden zich aan de kassa. Er zal dan een vraag gesteld worden die enkel inwoners van deze dorpen kunnen beantwoorden, waarna ze worden toegelaten.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.