Home / Klarenbeek / Klarenbeekse Vakantie Speelweek in teken Rio

Klarenbeekse Vakantie Speelweek in teken Rio

KLARENBEEK – Nog een paar dagen en dan gaat het beginnen: de Klarenbeekse Vakantie Speelweek. Na het grote succes van de afgelopen twee jaar, met vorig jaar zelfs meer dan 200 verschillende deelnemers, nu de derde editie van de KVS. Deze vindt plaats van maandag 15 tot en met donderdag 18 augustus. Zoals gewoonlijk op het (gras)terrein achter OBS De Dalk.

Ook dit jaar zijn er alweer enorm veel kinderen van 4 tot en met 12 jaar (groep 1 tot en met 8 van het afgelopen schooljaar) aangemeld voor de Speelweek, of eigenlijk vierdaagse. Als thema is dit jaar gekozen voor de Olympische Spelen in Brazilië, dit zal als rode draad door de week heen lopen. Er is het afgelopen jaar door een groep fanatieke vrijwilligers weer ontzettend veel werk verricht om alles op touw te zetten en er staat weer een leuk programma op touw.
Vele deelnemers hebben hun polsbandje al reeds opgehaald. Op maandag ( de eerste KVS-dag) kan men nog een polsbandje krijgen. Aanmelden via facebookpagina Klarenbeekse Vakantie Speelweek. De kosten voor deelname bedragen € 3,50 per kind per dag en € 12,- voor deelname van de gehele Speelweek.

Alle dagen van de speelweek starten om 09.30 uur en duren tot 16.00 uur. De donderdag, de afsluitende dag, start om 13.30 uur en zal in de avond worden afgesloten worden afgesloten met een spetterende bonte avond, waarbij ook ouders, andere familieleden en bekenden van de kinderen van harte welkom zijn. Op de eerste drie dagen dienen de kinderen zelf een lunchpakket mee te nemen, op de laatste dag wordt er voor een maaltijd gezorgd.

Voor de begeleiding van de kinderen tijdens de speelweek zijn alweer ruim 35 ‘jeugdige’ vrijwilligers gevonden. Maar natuurlijk kan de organisatie altijd nog meer handen gebruiken. Wie wil helpen, laat het dan weten, via kvsklarenbeek@gmail.com.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.