Home / Rheden / Fiets gewonnen bij Posbank 6×6

Fiets gewonnen bij Posbank 6×6

RHEDEN – De afgelopen maanden heeft de Stichting Posbank 6×6 met verschillende acties geld ingezameld voor het KWF. Iedereen heeft de flink gesponsorde roze Seat Ibiza rondom de Giro kunnen bewonderen. Met een handtekening van Maarten Tjalingii die ook de bergprijs won op de Posbank, was het roze feest compleet!
De afgelopen periode waren er ook loten te koop, met als hoofdprijs een hippe Cortina Transport damesfiets, beschikbaar gesteld door Goossens Tweewielers Velp. Tijdens het schaapscheerdersfeest in Rheden heeft de herderin van de schaapskudde de trekking gedaan. Winnares, Esther Boot uit Schaarsbergen, kon de fiets goed gebruiken voor haar dochter. Esther kreeg de fiets overhandigd van Marco Postma (Posbank 6×6) en Richard Goossens (Goossens Tweewielers Velp).
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.