Home / Hoenderloo / Superspons en babbels

Superspons en babbels

HOENDERLOO – Het was vermakelijk om hem aan het werk te zien, standwerker Henk Veldhuis. Tijdens de Zomerbraderie in Hoenderloo toonde hij woensdag zijn superspons en -zeem ineen. Onmisbaar in elke huishouden!?

De zes braderieën in het muziekbos in hartje Hoenderloo, trekken jaarlijks vele duizenden bezoekers op de woensdagavond. De toeristen waarvan het dorp tijdens de zomervakantie uitpuilt, komen er graag naar toe. Even rondslenteren, een koopje scoren en na afloop natuurlijk een heerlijk ijsje van Co. Onweerstaanbaar. Een aantal kramen staat er zes weken lang iedere woensdag, evenals de kinderen van de kleedjesmarkt. Maar de organisatie zorgt ook voor afwisseling. Wekelijks treden verschillende gezelschappen, orkesten en koren op en met regelmaat is er een opvallende verkoper. Woensdag was dat Henk Veldhuis, met zijn spons en zeem. Met vuur, overtuiging, passie en een rappe babbel prees hij zijn product aan. "Onmisbaar in ieder huishouden, mevrouwtje!" Het meest gewassen raam van Nederland onderging iedere keer weer opnieuw de behandeling met water en schuim, om daarna soepeltjes volstrekt streeploos drooggemaakt te worden. Hij had de lachers op zijn hand, speelde met zijn publiek en zag ook heel wat mensen met zijn product huiswaarts keren. Mooi om te zien. – foto: Wencel Maresch
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.