Home / Brummen / BSO Het P@rk op avonturenpad

BSO Het P@rk op avonturenpad

BRUMMEN – De de kinderen van de buitenschoolse opvang (BSO) van kindcentrum Het P@rk en kindcentrum Sterrenbeek op uitstapje geweest naar Erve Brooks. Met twee bussen vertrokken ze richting Gelselaar, de kinderen hadden er enorm veel zin in.

Aangekomen bij Erve Brooks hebben ze eerst gekeken wat er allemaal te doen was, in overleg werd besloten te starten bij het avonturenpad. Dat is een natuurlijk pad door de weilanden en singels rondom Erve Brooks. Onderweg kwamen de kinderen allerlei hindernissen en spelletjes tegen. Halverwege was er een wilgendorp om even tot rust te komen en te genieten van de omliggende natuur.
Het was soms best een beetje moeilijk en vooral spannend of je niet in het water of de modder viel, natuurlijk moesten de Pedagogisch medewerkers ook een poging wagen en hoopten de kinderen dat zij erin vielen.

Na de lunch speelden de kinderen verder. Ze kregen helaas een bui over zich heen, maar dat mocht de pret niet drukken, want bij Erve Brooks kun je ook levend tafelvoetbal spelen. Dat was voor de Brummense voetballers helemaal geweldig. Gelukkig was de bui snel voorbij en konden de kinderen zich vermaken met een kabelbaan, springkussen en lopen over de waterbalken, waar je grote kans maakte om nat te worden.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.