Home / Brummen / Bruidspaar Draaijer 60 jaar getrouwd

Bruidspaar Draaijer 60 jaar getrouwd

BRUMMEN – Loco-burgemeester Koos Paauw bezocht donderdag het echtpaar Draaijer – Wagenaar in Brummen. Het feliciteerde het paar namens de gemeente Brummen met hun 60-jarig huwelijk en bood hen een ingelijst exemplaar van de originele inschrijving van hun huwelijk bij de burgerlijke stand aan.

Johan (Hans) Draaijer en Gerrie Wagenaar leerden elkaar kennen omdat ze bij elkaar in de buurt woonden. De inmiddels 80-jarige Hans werd geboren in Empe en de nu 79-jarige Gerrie in Brummen. Ze bleven altijd de gemeente Brummen trouw, al brachten ze een groot deel van hun leven ook door op het water, aan boord van een binnenvaartschip. Het echtpaar Draaijer voer namelijk jarenlang op een schip van reder Van der Kamp uit Deventer.
Toen hun drie kinderen echter ouder werden en naar school moesten, gaven ze het schippersbestaan er aan en zocht Hans een baan aan de wal. Hij werkte vervolgens jarenlang bij Verzinkerij Dieren.
De gezondheid van beiden is nog heel goed en dat maakt dat ze er nog graag en veel op uittrekken met de e-bike. Of samen gaan wandelen. De omgeving leent er zich goed voor en Hans mag ook graag nog eens naar het water gaan, om de schepen te bekijken.
Het paar heeft drie kinderen, zes kleinkinderen en ook al twee achterkleinkinderen. – foto: Wencel Maresch
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.