Home / Dieren / Dierenaar na ruzie mee wegens bezit drugs

Dierenaar na ruzie mee wegens bezit drugs

DIEREN – Woensdagmiddag hebben politieagenten een 33-jarige man gearresteerd in zijn woonplaats Dieren. Hij wordt verdacht van het bezit van drugs. Na een melding van ruzie in de woning, troffen de agenten in de flatwoning een man en vrouw aan. De ruzie tussen beiden werd gesust door beide partijen te scheiden.

Eerder was ook gemeld dat er drugs aanwezig zouden zijn; daar is door de agenten naar gezocht. Voor de flat werd een tas met daarin pillen, poeder en een mobiel van de verdachte aangetroffen. Deze spullen zijn in beslag genomen. De man is gearresteerd en wordt verhoord.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.