Home / Doesburg / Doesburger aangehouden voor beledigen politiemensen

Doesburger aangehouden voor beledigen politiemensen

DOESBURG – Dinsdag werd een voertuig gecontroleerd op de Bergstraat in Doesburg. De bestuurder bleek geen rijbewijs bij zich te hebben, omdat deze gestolen zou zijn. Ondanks het feit dat bestuurder niet kon aantonen dat het rijbewijs was gestolen en hij hier een waarschuwing voor kreeg, was hij er niet gelukkig mee.

Hij gaf aan dat hij een bekeuring wilde en vond het nodig één van de ‘politiemensen te beledigen. Hij is dan ook aangehouden vanwege de belediging en naar het politiebureau in Arnhem gebracht. Hij heeft dat politiebureau verlaten met een strafbeschikking (boete). Had hij tóch nog zijn zin.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.