Home / Klarenbeek / Spelletjesochtend voor jong en oud in Klarenbeek

Spelletjesochtend voor jong en oud in Klarenbeek

KLARENBEEK – Op woensdagochtend 10 augustus staat er een spelletjes-ochtend gepland voor de wekelijkse inloopochtend in het MFC in Klarenbeek. Omdat het nog midden in de zomervakantie is, is deze ochtend bedoeld voor (jonge) kinderen, maar natuurlijk ook voor de volwassenen. Er kunnen diverse spellen worden gespeeld, zoals kaarten, rummikub en “wie ben ik?”

De deuren gaan om 10.00 uur open. Eindtijd is ongeveer 12.00 uur. De toegang is gratis, opgave is dus niet nodig.

Daarnaast is de organisatie van de Klarenbeekse Vakantie Speelweek ook aanwezig om inschrijving van de deelnemers aan de Klarenbeekse Vakantie Speelweek alvast compleet te maken. De ingeschreven deelnemers (of hun ouders) kunnen het inschrijfgeld komen betalen. Het is ook mogelijk om je deze ochtend aan te melden voor de KVS of vragen te stellen.

De dorpscontactpersonen geven samen met enkele enthousiaste vrijwilligers invulling aan de wekelijkse inloopochtenden in het MFC. Niet om daarmee activiteiten van andere verenigingen en organisaties in Klarenbeek over te nemen of in de weg te staan, maar meer om de drempel om naar een inloopochtend te komen te verlagen en een aanvullend programma te bieden. Met de inloopochtenden willen zij een laagdrempelige ontmoetingsfunctie creëren in het dorp, waar iedereen zich welkom voelt om even binnen te lopen. Wilt u ook een bijdrage leveren aan de wekelijkse inloopochtend in het MFC, op welke wijze dan ook, neem dan contact op met de dorpscontactpersonen via email dorpscontactpersoon@klarenbeeksbelang.nl of telefoon: 06-12992662.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.