Home / Eerbeek / Negentig jaar Kracht & Vlugheid

Negentig jaar Kracht & Vlugheid

EERBEEK – Op zaterdag 25 en zondag 26 juni heeft Kracht & Vlugheid haar negentigjarig jubileum gevierd. Op zaterdag was er een receptie in het sportcafé van de Bhoele en zondag de uitvoering voor alle geïnteresseerden.
Tijdens de receptie waren boeken, posters, sportkleding en nog veel meer attributen van de afgelopen negentig jaar uitgestald. Aansluitend aan de receptie was er voor de leden de generale repetitie van de uitvoering van zondag. De afgelopen maanden heeft ieder lid van jong tot oud gewerkt aan de uitvoering. Het thema van de uitvoering was Feest en daar mocht iedereen zijn eigen invulling aan geven.
Op zondag verzorgde De Eendracht de opening van het jubileum. Op deze muzikale begeleiding kwamen alle leden binnen om zich te presenteren. Als speciale gast was burgermeester Alex van Hedel aanwezig. Hij was erg onder de indruk van het totale optreden.
Tijdens de uitvoering werden er ook nog leden gehuldigd die 25 en 40 jaar lid zijn van de vereniging. Diane van Gelder, Hans Berends, Sandra Nikkels en Jolanda van de Berg waren 40 jaar lid en Ali Houwen, Ina Bosch en Teun Honders 25 jaar. Naast het feest en de huldiging heeft de vereniging deze dag ook afscheid van twee mensen moeten nemen.
Monique Cijnssen is jarenlang bestuurslid geweest en heeft zich altijd ingezet. Ina Bosch is jarenlang bestuurslid geweest en heeft ook jaren lesgegeven.

www.krachtenvlugheid.eu

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.