Home / Velp / Opening restaurant Woodz op Buitenplaats Beekhuizen

Opening restaurant Woodz op Buitenplaats Beekhuizen

VELP – Voormalig Camping Beekhuizen, aan de voet van de Emmapyramide en Zijpenberg, is sinds april dit jaar veranderd in Buitenplaats Beekhuizen: een kleinschalig natuur vakantiepark met luxe, volledig ingerichte Lodgetenten en Pods.

De Buitenplaats kijkt terug op een goede opstartperiode, waarin al een groot aantal gasten kon worden ontvangen. Ook veel nieuwsgierigen uit Velp e.o. hebben de locatie aan de voet van de Posbank, in het Nationaal Park Veluwezoom, al even bezocht.
“We richten ons op gasten die uit hun dagelijkse routine willen stappen en midden in de natuur willen overnachten. De ruime Lodgetenten zijn ideaal voor gezinnen, families of vriendengroepen, en de knusse Pods zijn perfect voor met z’n twee of een klein gezin met kleinere kinderen.”, aldus Judith Stoevelaar, één van de twee zussen die samen het concept hebben bedacht.

Op woensdag 3 augustus a.s. opent eindelijk ook het hippe pop-up restaurant Woodz de deuren. U kunt bij dit stoere met chipwood ingerichte restaurant (met 30 zitplaatsen en buiten een heerlijk terras) terecht voor lunch, borrel en diner. Woodz is geopend op woensdag t/m zondag van 10.00-21.30 uur. Irene Stoevelaar: “De kaart varieert van een frisse salade of dagverse vis tot een ‘Beekhuizense Burger’ of Italiaanse biefstuk, maar ook voor een kop koffie met cheesecake of een goed glas wijn met borrelgerechten is Woodz de nieuwe hotspot”.
De lokale belangstelling voor Buitenplaats Beekhuizen is groot en daarom wordt er later deze maand voor omwonenden en belangstellenden een open dag georganiseerd, op zondag 21 augustus van 14.00-16.00 uur.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.