Home / Rheden / Trouw lid winkelcommissie Coop Rheden

Trouw lid winkelcommissie Coop Rheden

RHEDEN – Jenny Meijer vierde samen de leden van winkelcommissie van Coop in Rheden een feestje, omdat zij al 45 jaar lid is van de winkelcommissie van die supermarkt. De winkelcommissie bestaat uit vrijwilligers, die filiaalmanager Patrick Sticker van advies dienen en activiteiten zoals ruilbeurzen in de Supercoop in Rheden organiseert.

De Coop is een van de kleinere spelers in de supermarktwereld, maar wel de hardst groeiende. Het bijzondere aan Coop is dat het een coöperatie is. De leden bepalen het beleid. Elke winkel heeft dan ook een winkelcommissie. Daarin bespreken ze regelmatig wat gaat goed en wat kan beter. Jenny Meijer is één van die panelleden en al 45 jaar actief in deze commissie.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.