Home / Velp / Jagyba sluit af met Olympic Games

Jagyba sluit af met Olympic Games

VELP – Vorige week was het dan zover, de Summer Vibes 2016 werd gehouden bij Jagyba in Velp. De Summer Vibes hadden dit jaar het thema ‘Olympic Games’. Na een echte opening, met het ontsteken van het Olympische vuur door Dieu-Donnée Hendriks (foto), werden deze gezellige sportochtend de nieuwe releases van XCO, Zumba en BodyBalance gelanceerd. Dit jaar hadden ze ook hun eigen ‘Olympische’ activiteiten, waar onder flinke belangstelling en met veel enthousiasme door de leden aan deel werd genomen.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.