Home / Doesburg / Snuffelen op Zwarte Schaar

Snuffelen op Zwarte Schaar

DOESBURG – Traditiegetrouw was er dit weekend op camping de Zwarte Schaar in Doesburg weer een zomer-rommelmarkt. Daar waren mooie koopjes te scoren voorde vele bezoekers.

Het heet rommelmarkt, maar het woord braderie dekt de lading beter. Er waren zaken van een heel goede kwaliteit te vinden, die grif van de hand gingen. Zelfs kramen met artikelen uit grootmoederstijd en dan bedoelen we jaren’40 en ‘50. Natuurlijk niet alleen tweedehands, ook kramen met allerlei nieuwe artikelen stondenop de camping opgesteld. Speelgoed dat voor menig kind nog een aantal jaren veel speelplezier geeft en heel goed betaalbaar. Een kraam met heerlijk snoepgoed is natuurlijk ook zeer aantrekkelijk en de lolly’s gingen grif van de hand. Voor de ouders waren er heerlijke broodjes hamburgers en bakjes met zalige gebakken champignons. Wie hierna nog trek had, kon terecht bij een kraam waar verse aardbeien met room verkocht werden. En om de gezelligheid nog verder te verhogen werden er op gezette tijden een loterij gehouden met heel mooie prijzen. Ondanks een enkele bui bleef het aangenaam om heerlijk rond te struinen. Niet alleen voor de vele campinggasten, maar ook voor bezoekers van buitenaf. – foto: Hanny ten Dolle
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.