Home / Velp / Nieuw Parcours Posbankloop

Nieuw Parcours Posbankloop

VELP – Het parcours van de 22e editie van de Posbankloop op 25 september is dit jaar voor het eerst aangepast. Voor de organisatie een moeilijke keuze omdat er een stukje historie wordt opgegeven. Maar met de nieuwe opzet wordt De Posbank nog groener en gezelliger. Het nieuwe parcours is goedgekeurd door Arnhems Meisje Rent. De start en finish is nu op één locatie aan de Rozendaalselaan in Velp. Het eerste deel van het parcours gaat door het bos via Herikhuizerweg. De drankpost is nu bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten. Deelnemers kunnen meedoen aan de vier en tien Engelse mijlen. Voor kinderen is er een speciale Kidsrun. Inschrijven kan via www.deposbankloop.nl.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.