Home / Dieren / Winkelcentrum Dieren steunt Zomer in Dieren

Winkelcentrum Dieren steunt Zomer in Dieren

DIEREN – De ondernemers van Winkelcentrum Dieren ondersteunen het Dierens team van Zomer in Gelderland. Woensdag 3 augustus gaat dit team van Dierenaren de sportieve én creatieve strijd aan, om via opdrachten hun dorp op de kaart te zetten. Omroep Gelderland zend dit woensdag vanaf 18.20 uur live uit, ieder uur wordt dit herhaald.

Het team, onder leiding van Josina Schurink krijgt een opdracht dit te maken heeft met het dorp Dieren. Bij verschillende Dierense centrum-ondernemers kan het team terecht voor benodigde materialen. Het Winkelcentrum Dieren sponsort het Zomer in Dieren-team. Wat precies de opdracht is en wat precies nodig is om deze opdracht zo goed mogelijk uit te voeren, blijft voor het team tot woensdag een grote verrassing.

Met zijn tienen en een achterban van circa 25 enthousiaste mensen gaan zij vanaf het middaguur zorgen dat deze opdracht goed uitgevoerd wordt. Winkelcentrum Dieren helpt hen waar nodig in de hoop dat dit team duizend euro verdient voor goede Dierense doelen. Het

Zomer in Dieren-team heeft de volgende goede Dierense doelen uitgekozen: het kinder bouw-vakantiedorp Madierodam en activiteiten van vier locaties van ouderenzorginstelling Attent. Vanaf 12.00 uur kunt u hen op het winkelcentrum Dieren volgen bij het uitvoeren van de opdrachten, vanaf 18.20 uur wordt het evenement live op TV Gelderland uitgezonden. Belangrijk is dat er heel veel toeschouwers komen kijken. Het publiek wordt geteld, driehonderd mensen is een belangrijk streefgetal. Behalve dat deze dag goed geld kan opleveren, wordt ook meegedongen voor de titel ‘Mooiste plaats van Gelderland’.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.