Home / Dieren / Nummerplaten gestolen van auto’s in Dieren

Nummerplaten gestolen van auto’s in Dieren

DIEREN – Zondagochtend kreeg de politie een melding vanaf de Industrielaan in Dieren. Daar waren meerdere kentekenplaten van auto’s gestolen. De melder had afgelopen nacht rond middennacht schreeuwende jongeren door de straat horen lopen. De platen waren met grof geweld van de auto’s afgebroken.

De melder vertelde ook dat hij breekgeluiden had gehoord. Het was met grof geweld gebeurd, zo was te zien.
Na onderzoek door de politie werden alle kentekenplaten in de omgeving gevonden. Ze lagen in vuilnisbakken en in het struikgewas. Alle platen zijn weer retour gegaan naar de eigenaren. Ook heeft de politie de eigenaren alsnog aangeraden om aangifte te doen via internet.

De politie vraagt mensen die informatie omtrent deze vernieling/diefstal heeft, contact op te nemen met hen via het nummer 0900-8844. Ze willen de vandalen zich namelijk erg graag laten verantwoorden voor hun streken. – foto: Politie Dieren
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.