Home / Velp / Op de fiets met Hakim

Op de fiets met Hakim

VELP – Ruim vierhonderd kinderen, ouders en grootouders zochten woensdag Openluchttheater de Pinkenberg op, waar de nieuwe serie zomervoorstellingen van RiQQ van start ging. Hakim is inmiddels een oude bekende in Velp en staat altijd garant voor een hilarische middag.

Tibbe mag met Hakim mee op de fiets. Samen fietsen ze door Nederland, tot Hakim op de hakken van Tibbe stapt en het jochie zijn schoenen verliest. Eén keer kan hij dat nog wel waarderen, maar als Hakim het nog een keer presteert, houdt Tibbe het voor gezien en stapt hij met zijn gymschoen in de hand op, terug naar de tribune.
Dat is het leuke aan Hakim, hij blijft niet op het podium, maar loopt regelmatig naar het publiek en betrekt de kinderen in zijn show. Met de Syrische broertjes Omar en Mohamed zingt hij spontaan Happy Birthday in het Arabisch. Alles kan en mag bij Hakim op het toneel. De kinderen lachen om zijn grappen en grollen, ouders gniffelen om de subtiele grapjes die Hakim tussendoor maakt richting de oudere helft van zijn publiek. Het was kortom een goede openingsvoorstelling van de zomerserie, waarbij elke woensdagmiddag in de zomervakantie een kindershow te zien is in het Openluchttheater.

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.