Home / Brummen / Pretband HOB op Zwarte Cross

Pretband HOB op Zwarte Cross

De Brummense Pretband Help Ons Bloaz’n heeft op mogen treden op de Zwarte Cross in Lichtenvoorde. De Pretband had deze prijs gewonnen op het Bemmelse Dweilfestival op 12 juni dit jaar. Uit 74 orkesten werden de Brummense muzikanten gekozen als origineelste dweilorkest en zij kregen hun prijs uit handen van festivaldirectrice Tante Rikie.

Op het Zwarte Cross festival draait het drie dagen lang om muziek, theater, stunts en (motor)cross. Bij het laatstgenoemde onderdeel had de organisatie iedere dag een dweilpauze ingelast, waar de Pretband samen met nog drie andere orkesten de baan opging om daar het massale publiek te vermaken. Naast iedere dag een half uur spelen op die baan trokken de muzikanten ook nog even naar de drukbezochte terrasjes om nog een uitbundige en uitgebreide toegift te spelen.
Na dit spectaculaire weekend is het even rustig rondom de Pretband, maar op 29 augustus is het orkest natuurlijk weer van de partij op de Vogelweide tijdens KermisMaandag.

www.pretband.nl
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.