Home / Doesburg / Vakantietijden bibliotheek Doesburg

Vakantietijden bibliotheek Doesburg

DOESBURG – Bibliotheek Doesburg heeft in de periode van 10 tot en met 27 augustus aangepaste openingstijden in verband met de vakantieperiode. Het gebouw aan de Linie 4 gaat iedere werkdag om 08.30 uur open, alleen in de zomer vervallen de woensdagochtend- en de zaterdagdienst. De uitleenperiode van de materialen blijft gelijk: vier weken voor boeken, luisterboeken en tijdschriftmappen en twee weken voor Dvd’s en Toptitels. Verlengen is mogelijk mits het materiaal niet gereserveerd is.

www.bibliotheekwestachterhoek.nl
Tel. 0314 – 333445
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.