Home / Dieren / Nieuwe schoolshirts

Nieuwe schoolshirts

Leerlingen van De Boomgaard hebben het schooljaar gezellig afgesloten met een zomers dagje in de Dierense Speeltuin. Naast veel water- en speelpret en een lekker ijsje was er nog een extra verrassing voor de kinderen en het team: tijdens deze dag kregen ze officieel de mooie nieuwe schoolshirts overhandigd.

Met dank voor de sponsoring van Grotenhuis Makelaardij uit Dieren en de ouderraden van beide locaties heeft het schoolshirt een nieuwe look gekregen. Bij activiteiten buiten de eigen school is iedereen voortaan herkenbaar aan een frisblauwe polo met het nieuwe De Boomgaardlogo: een kleurrijke boom vol met bloemen, vlinders en hartjes. Het logo is dit jaar vernieuwd en moet het motto van de school uitstralen: op De Boomgaard kom je tot bloei. De leerlingen van groepen één tot en met zes van De Boomgaard Noord Oost en Zuid tonen graag het nieuwe shirt voor een foto.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.