Home / De Steeg / Middachterallee 4 dagen afgesloten tijdens Citroën World Meeting

Middachterallee 4 dagen afgesloten tijdens Citroën World Meeting

DE STEEG / ELLECOM – Van donderdag 11 tot en met zondag 14 augustus is de Middachterallee tussen De Steeg en Ellecom niet toegankelijk voor het doorgaand verkeer, met uitzondering van de hulpdiensten, landbouwverkeer, de busmaatschappij en omwonenden.

Deze verkeersmaatregelen zijn nodig omdat tijdens deze dagen op Landgoed Middachten in De Steeg de zestiende International Citroën Car Club Rally (ICCCR) plaatsvindt. Citroënliefhebbers vanuit de hele wereld ontmoeten elkaar hier. De World Meeting is een vierjaarlijks internationaal evenement dat zoveel mogelijk auto’s van het merk Citroën, klassiek en modern, bij elkaar brengt. Naast Citroëns in alle soorten en maten, is er muziek, theater, eten en drinken, kunst, brocante, sport, onderdelenmarkt, een camping en nog veel meer. Meer dan 100 vrijwilligers werken dag en nacht aan een spectaculair programma.

Om de bereikbaarheid en veiligheid van het verkeer tijdens het evenement in goede banen te leiden, is van 11 tot en met 14 augustus de Middachterallee niet toegankelijk voor doorgaand verkeer. Via de A348 wordt het verkeer omgeleid. Tijdens het evenement is voor de bezoekers de Middachterallee alleen te gebruiken in de richting van De Steeg naar Ellecom. De weilanden tussen de Middachterallee en het spoor worden gebruikt als parkeerterrein.
Het fietspad aan de kant van Landgoed Middachten is afgesloten. Fietsers, bromfietsers en scooters in beide richtingen kunnen gebruik maken van het fietspad aan de kant van het spoor.
Voor bezoekers van het evenement zijn er parkeerplaatsen ingericht in het weiland tussen het spoor en de Middachterallee. Om overlast voor omwonenden zoveel mogelijk te beperken, geldt er in het dorp De Steeg een parkeerverbod.

www.icccr2016.nl
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.