Home / Dieren / Felle woningbrand in Dieren

Felle woningbrand in Dieren

DIEREN – In een woning op de hoek Lindelaan en Geitenbergweg in Dieren heeft donderdagavond een felle woningbrand gewoed. De zolderverdieping van de hoekwoning is totaal verwoest. De brandweer – ook Arnhem en Doesburg werden gealarmeerd – heeft kunnen voorkomen dat de brand oversloeg naar de naastgelegen woningen. Tijdens het uitbreken van de brand was niemand in de woning aanwezig. Op de lagere verdiepingen van de woning is rook– en waterschade ontstaan. Naar de oorzaak van de brand wordt nog onderzoek gedaan. – foto: Roland Heitink
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.