Home / Giesbeek / Hennepkwekerij opgerold in Giesbeekse woning

Hennepkwekerij opgerold in Giesbeekse woning

GIESBEEK – De politie heeft woensdagmiddag in een woning in Giesbeek een hennepkwekerij ontmanteld. Agenten troffen op de bovenverdieping en de zolder van de woning in totaal 443 wietplanten aan, laat ze weten. Volgens de politie was de plantage ‘professioneel ingericht’.

De politie kwam de kwekerij op het spoor door een tip van energiebedrijf Liander. Het bedrijf constateerde stroomdiefstal. Er is in verband met de kwekerij nog niemand aangehouden. – foto: Politie Zevenaar
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.