Home / Regio / Directeur Jurriaan de Mol vertrekt bij RBT KAN

Directeur Jurriaan de Mol vertrekt bij RBT KAN

REGIO – Jurriaan de Mol verlaat na 13 jaar het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen om een nieuwe functie te aanvaarden bij NBTC Holland Marketing. De Mol (1959) is (mede) verantwoordelijk geweest voor de oprichting van het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen (RBT KAN) in 2003.

Kerntaak van RBT KAN is het verzorgen van de (toeristische) marketing van de regio Arnhem Nijmegen in binnen en buitenland. Daarnaast vervult de organisatie de rol van gastheerschap met het merk VVV.
De Mol en zijn team zijn verantwoordelijk voor het initiëren van de Liberation Route Europe, de campagne Made in Arnhem, het Convention Bureau Gelderland, Spannendegeschiedenis.nl en de campagne Gelderland levert je mooie streken.
In 2015 richtte RBT KAN de business unit Visit Veluwe op om zo de toeristische marketing van de Veluwe vorm te geven.

De Mol is een zeer enthousiaste en inspirerende figuur, die de marketing van de regio zeer nadrukkelijk op de kaart heeft gezet. RBT KAN is, zo laat ze weten, dan ook trots op wat Jurriaan de Mol voor de regio Arnhem Nijmegen en de Veluwe heeft gerealiseerd.

Per 17 oktober start Jurriaan de Mol in de functie van directeur Business Development & Operations bij NBTC Holland Marketing.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.