Home / Eerbeek / Afvaardigingen Gelderse Kampioenschappen

Afvaardigingen Gelderse Kampioenschappen

EERBEEK – De selectiewedstrijden van Kring Berkel IJssel zijn allemaal achter de rug en de (reserve) Kringkampioenen en afgevaardigden zijn bekend. Namens HSV De Veluwezoom uit Eerbeek zullen er tien combinaties aan de start verschijnen op de Gelderse Kampioenschappen in Rekken op 6, 12 en 13 augustus.
Op 6 augustus vinden de Gelderse Kampioenschappen voor de pony’s plaats. Vera te Bokkel start daarbij met haar pony Ricky in de klasse B- dressuur Cat. C. Tevens is deze kersverse combinatie Kringkampioen geworden. Anne van ’t Land en Quinty Hillebrand starten met de pony’s Zodan en Dylaila in de klasse M2 dressuur. Ook zijn zij respectievelijk Kringkampioen en Reserve Kringkampioen geworden. Marlou Rutten is ook kringkampioen geworden met haar pony Sytse en start in de klasse Z2. In de klasse L1 start Samantha Lensink met Sabine namens HSV De Veluwezoom.
Op vrijdag 12 en zaterdag 13 augustus is het de beurt aan de paarden. Siebe te Bokkel en Sanne van Hensbergen zijn met de paarden Harlan en Fleury afgevaardigd in de klasse B dressuur. Lisa Tervoort is met First Jewel Kringkampioen geworden in de klasse L2-dressuur en heeft hiermee ook haar startbewijs voor de kampioenschappen binnen. Anjo van Dijk en haar paard Quando Quando mogen de titel Kringkampioen op hun naam schrijven in de klasse Z2.
Bente Mulder en Diva zullen namens HSV De Veluwezoom aan de start verschijnen in de springring. Deze combinatie werd Reserve Kringkampioen in de klasse M-springen.
Ook zal het nieuw samengestelde viertal aan de start verschijnen op de GK. Dit viertal bestaat uit Lisa Tervoort, Maartje Zonderland, Siebe te Bokkel, Thijs Schippers, Isabelle de Vrijer, Sanne van Hensbergen en als commandante Laura de Wild. Met deze kwalificaties voor de Gelderse Kampioenschappen hebben De Veluwezoomruiters goede prestaties neergezet.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.