Home / Laag-Soeren / Schooljaar afgesloten met pizza

Schooljaar afgesloten met pizza

LAAG-SOEREN – Het waren drukke weken voor basisschool ’t Schaddeveld in Laag-Soeren. Onlangs werd de bovenverdieping van ’t Sprengenhus ontruimd. De school is nu gehuisvest op de begane grond. Toch waren er ook de activiteiten die bij het einde van een schooljaar zijn gaan horen. Groep 8 had de musical Rampenkamp ingestudeerd. De hele school woonde de generale repetitie bij, waarna het hilarische stuk woensdagavond werd opgevoerd voor ouders, familie en bekenden. Tijdens de gezamenlijke lunch op de laatste schooldag werden de kinderen en de onderwijzeressen verrast met vers gebakken pizza’s. Normaal verhuurt Albèrt Fakkert pizzaovens en benodigdheden, maar voor deze gelegenheid nam hij graag zelf plaats achter zijn toestellen om de Soerense schooljeugd van de lekkerste pizza’s te voorzien. En gesmuld werd er! De juffen werden met een bloemetje bedankt voor hun inzet in het afgelopen jaar. Na de lunch werden de laatste dingen nog opgeruimd en afgehandeld, waarna voor de meeste kinderen de vakantie aanbrak. Alleen de leerlingen van groep 8 kregen ’s avonds nog een barbecue aangeboden als afscheid van hun tijd op de basisschool.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.