Home / Loenen / Heerlijke High-tea

Heerlijke High-tea

LOENEN – Tien gasten en vier vrijwilligers van De Zonnebloem afdeling Loenen hebben niet alleen een gezellige, maar bovendien een heerlijke middag gehad. In de middag vertrokken de vrijwilligsters met hun gasten richting Wilp, waar ze hartelijk werden ontvangen op de Zorgboerderij van hun secretaresse Germa. Binnen zag het er gezellig uit. Germa en dochter Marit hadden een lange tafel vrolijk gedekt, met prachtige Engelse kopjes en bordjes en het stond vol met allerlei lekkers! De gasten konden kiezen tussen een kopje koffie of thee en heel wat lekkernijen. Onder het genot van al dit lekkers was er tijd om weer eens gezellig bij te praten. Ondertussen bleven Germa en Marit rondgaan met heerlijke zelfgemaakte versnaperingen. De middag vloog voorbij. Tegen vijf uur bedankte Dicky Verheul de gasten en de vrijwilligsters voor hun aanwezigheid en Germa en Marit voor de gastvrijheid, maar vooral ook voor al het veelal zelfgemaakte lekkers.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.