Home / Velp / Schuur verwoest door brand

Schuur verwoest door brand

VELP – Zaterdagavond 23 juli omstreeks 20.05 uur is er op de Rozendaalselaan in Velp brand uitgebroken waarop de hulpdiensten werden gealarmeerd. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en troffen een uitslaande brand in een schuur aan. De brandweer schaalde vanwege de omvang van de brand op naar middelbrand. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Voor zover bekend zijn er bij de brand geen gewonden gevallen. – Foto AS Media.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.