Home / Dieren / Zomerse werkzaamheden Traverse Dieren

Zomerse werkzaamheden Traverse Dieren

DIEREN – Op de hoek Harderwijkerweg en de Burgemeester de Bruinstraat in Dieren is de aannemer van traverse Dieren tot eind augustus bezig met het inrichten van het tijdelijk busstation. In de zomerperiode wordt op diverse momenten aan de N348 gewerkt, tussen de Harderwijkerweg en Prinsenstraat. Om de veiligheid te waarborgen worden, als dat nodig is, de verkeersstromen beperkt. Op de Burgemeester de Bruinstraat wordt in dergelijke gevallen altijd één rijbaan in beide richtingen vrij gehouden voor doorgaand verkeer. Dit gebeurt altijd buiten de spits, de eventuele beperking geldt tussen 09.00 en 15.30 uur.
Op de plek van het huidige busstation komt een tijdelijke weg. Als straks de graafwerkzaamheden voor de tunnel van start gaan, wordt daar het doorgaand verkeer overheen geleid. Die situatie duurt naar verwachting tot het voorjaar van 2017.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.